lone-grove.dk blog

16-10-2016

I ugen der er gået har jeg været i København. Jeg var ovre og besøge min far og Heini og så var jeg til Bernhards fødselsdag. Hos min Far og Heini gik det hele godt og vi fik noget fantastisk mad, En lammekølle som jeg aldrig har fået den før og der var hygge hele weekenden.

Om mandagen d. 10 / 10 var jeg til frokostfødselsdag hos Bernhard som jeg føler er min ven selv om det altid er i arbejdsøjemed at jeg møder ham. Det var en rigtig dejlig frokost og der var ikke sparet på noget hvad mad angår røget ål var bare en af tingene der var og resten var lige så fint. Der blev holdt to velvalgte taler og jeg var i rigtig godt selskab. Efter sådan en fødselsdag er det svært at komme tilbage til virkeligheden igen.

 

Men det kom jeg om torsdagen da jeg mødte de mennesker der har overfaldet mig engang lige på vej ind i bussen hvor jeg var igang med bustræning og jeg blive sk..de bange og måtte tage en taxa hjem, ikke nogen god oplevelse. Men det der så var en god oplevelse var da alle støttede op omkring mig både fjernt og nær og jeg føler nu at jeg er parat til at prøve busserne af igen. Herover kan I se hvad jeg fik lavet for jeg brugte strikke terapi, så der var gang i den.

På billede her ved siden af kan I se hvordan jeg har forberedt mig til at undervise i Gobelinstrik på Aktivitetshuset i næste uge. En ugen som står i højskolen tegn der med morgen sang og det hele.

11-10-2016

Jeg hækler tasker for tiden, det er dejligt og sjovt og lidt krævende.

Jeg kan have det med alle vegne og det fylder ikke så meget i rygsækken.

Jeg har mange opgaver for tiden bl.a.skal vi have kreativuge på Aktivitetshuset i næste uge og så skal jeg være med i noget med video til brug i psykiatrien og så endelig skal jeg være med til at finde ud af hvad man kan gøre for at mennesker der har en tid i psykiatrien kommer til de aftalte tider.

I weekenden var jeg hjemme hos min far og igår var jeg til frokostfødselsdag hos Bernhard som jeg har lavet noget med resonans imellem mennesker med.

Taskerne jeg laver laver jeg på den måde at jeg hækler en bund først der er rund. Jeg synes det er lidt vanskeligt at lave bunden helt plan, men jeg øver mig. Når jeg holder op med at hækle rundt begynder siderne at voks frem og det er så her man kan lave mønster. Mønstret på denne taske er indiansk inspireret .

11-10-2016

Annes taske som jeg har været glad for at lave.

28-09-2016

Jeg har travlt igen. Jeg har haft en del undervisning og oplæg og samtidig har jeg haft den glæde at jeg er kommet med i en butik med kunsthåndværk.

Derfor er jeg begyndt at hækle tasker og her kan I se den ene jeg er ved at være færdig med. Jeg skal have lavet nogen der er større, den her er bare en lille en. I et af de forrige indlæg jeg har lavet her kan man se hvordan jeg øvede mig på det. Inlæget hedder Lones Wayuubag.