Mit liv nu.

På min gamle hjemmeside var der mest om dengang jeg var rigtig syg og børnene var anbragt, men der er meget anderledes nu. Jeg er blevet mere rask og er begyndt at strikke meget og ikke hoppe fra den ene hobby til den anden.

Jeg er frivillig på Aktivitetshuset og på Dania i Odense og der er jeg med i nogen strikkegrupper. Jeg har været mentor for en ung mand fra SDU der blev fædig med sin kandidat eksamen her i sommer, et arbejde der også har givet mig meget, idet det gik op for mig at jeg havde noget at give af som kunne bruges.

Mine børn er voksne nu og den ene er folkeskolelærer og den anden går på SDU så de er godt i vej. De er stadig den største glæder jeg har i livet.

De to sidste somre har jeg været på højskole og strikke og det har været utroligt givende ikke mindst med de strikkekontakter jeg derigennem har fået på Facebook, for vi bor jo forskellige steder i Danmark.

De sidste tre år har jeg også været i Tyrkiet og det har været på rundrejser og det har været utroligt interesant også der har vi mødt rigtig mange dejlige mennesker.

Ellers er mit liv præget af at jeg er Ambassadør for En af os. En bevægelse der vil tabu og stigmatisering af psykisk syge til livs og her er jeg meget ude og holde oplæg for forskellige skoler, faggrupper og andre der gerne vil vide noget om at have en psykisk lidelse. Jeg underviser også fast ergoterapeutstuderende og SOSU- asistent elever i resonans, min egen livshistorie, rehabilitering og strikketerapi.

Jeg lever et stille og roligt liv sammen med Jens, selv om der til tider er knald på alt det jeg skal,og jeg lever et mere tilfredsstillende liv end jeg gjorde for år tilbage, så jeg har det rigtig godt.